Wednesday, November 4, 2009

benarkah???

Assalamualaikum..

Mcm2 yg aku rase skg ni...ttg bos aku..
Btol ke die nk benti???klo nk ikot kontrak lmbt lgi nk abes, tp nape ekkk???
Sume org kt fak. ni dh bckp2 psl die, tp aku n kwn aku si comel sorg ni msih x tau lg..huhu
Wlau ape pon ktrg be2 just tggu je smde bnde ni tol ke x...
Bos aku ni wlaupon org rmai x bpe nk bkenan, tp pd kitorg die ok je, dielah yg byk mengajar
ktrg keje, bgi smangat, galakan n mcm2 lgla..tp tu sume org xtau..org just nmpk buruk die je..
Xpelah papepon ktrg nk tggu dulu smpai esok kot2 die nk bgtau ktrg psl cite ni..xnkle dgr ckp org, baik dgr dr tuan pnye bdn sndiri kan...


*td mkn nasik kt pdg jawe, mak ai nasi sparuh+ikan cncaru+bendi 3+tempe+sotong kecik sekor+air limau = RM11.50


tp x kesahle kan..bnde dh msuk pewot..tokey tu nk cpat naik ajile gamaknye tuh :-p
~PEACE~


2 comments:

  1. halo lyna......

    comelnye fatin......

    ReplyDelete
  2. mak oi mahalnye makan tghhari sampai harge camtu mcm makan nasi beriani lak..ngeee...eh sorry erk lyna x terjawab awaknye msg kat chatbox sy tu..owh mean kg awak kat jugra la erk? saye mmg tinggal kat banting tu kat tmn seri telok datok kalau dtg sane singgahla ke rumah yer..

    ReplyDelete